Pik Palace

Luxe in de bergen

In het Noordoosten van Azerbeidzjan is het skiresort Pik Palace gerealiseerd. Het luxueuze hotel bevindt zich in het hart van nationaal park Shahdag. De gevels zijn met veel details afgewerkt waarbij de luiken een karaktervolle uitstraling hebben.

Brandveiligheid

De binnen en buitenkant zijn rijkelijk versierd en laten geen twijfel over dat dit een luxueus resort is. Ook aan de veiligheid van de gasten is veel aandacht geschonken. De houten elementen op de gevels en balkons hebben een brandvertragende behandeling van SafeWood gehad. Vervolgens is het hout afgewerkt met een donkere coating die contrasterend is met de lichte pleisterafwerking.

SafeWood

Bij dit project is o.a. Safewood toegepast. SafeWood is ontwikkeld om mogelijk te maken hout toe te passen in de gevelbouw waar rekening gehouden moet worden met brandveiligheid. De ontwikkeling van de brandvertragende technologie maakt het mogelijk om het geïmpregneerde hout toe te passen als wand- of gevelmateriaal met Euroklasse B.

Specificaties
Project:
Pik Palace
Plaats:
Shahdag
Type object:
Hotel
Toepassingen:
Gevel
Gevelspecialisten afdeling Bouw

Oskar, Frank en Jan Willem, onze gevelspecialisten, staan voor u klaar! Met een uitgebreide vakkennis zullen ze u zo goed mogelijk proberen te helpen met uw vragen over houten gevelbekleding.