Potato Shed - Tilburg - NobelWood

Potato Shed - Tilburg - NobelWood

De woning is bekleed met ruw NobelWood. Het hout is niet geschaafd of bezaagd na de behandeling waardoor het een ruwe, stoere look heeft die goed past bij de omgeving. Er is gewerkt met verschillende diktes, lengtes en breedtes voor een uniek effect!

Ruw NobelWood

In dit ontwerp is ruw NobelWood gebruikt. Dit betekent dat het product, na het verduurzamen, niet verder bewerkt is. De architect heeft bewust gekozen voor het ruwe product waarbij latstrepen zichtbaar zijn en de diktes en breedtes verschillen. 

Geheime toegang

Ook de luiken van deze unieke woning zijn gemaakt van NobelWood. De luiken zijn voor ramen en deuren geplaatst, dit geeft een speels effect met mooi lichtinval. Tevens kunnen de deuren en ramen op warme zomerdagen open gezet worden voor een frisse bries door de woning.

Specificaties
Project:
Potato Shed - Tilburg - NobelWood
Plaats:
Tilburg
Type object:
Schuurwoning
Toepassingen:
Gevel
Houtsoorten:
NobelWood
Architect van het project
Julius Taminiau