Restaurant de Rietschans
Restaurant de Rietschans
Restaurant de Rietschans
Restaurant de Rietschans
Restaurant de Rietschans
Restaurant de Rietschans

Restaurant de Rietschans

De Rietschans is een restaurant dat de gelegenheid beidt om op een prachtige locatie te genieten van een geweldig uitzicht over het meer en de stad. Het is gevestigd aan het Paterswodsemeer in Groningen waar je onder andere terecht kunt voor een high tea,lunch,dineren en een boten huren. Het gebouw bied ook de mogelijkheid om zalen huren waar feestjes gegeven kunnen worden en om te vergaderen.


Geschiedenis

Reeds in de jaren ’60 was Herberg De Rietschans een zeer succesvol restaurant met een goede keuken. Menig Groninger en Drent heeft er dierbare herinneringen aan en tot in de jaren ’90 was het een geliefde ontmoetingsplaats voor velen. Sinds 2014 hoort De Rietschans bij de Martini Hotel Group. Na een geslaagde start legde een uitslaande brand (veroorzaakt door blikseminslag) het net verbouwde pand op 23 augustus in de as.

Met de herbouw van het pand behoort deze zwarte bladzijde nu echter voorgoed tot de geschiedenis, en richt het restaurant zich op een mooie toekomst aan het Paterswoldsemeer © De Rietschans.

 

WaxedWood

WaxedWood Siberisch lariks, met hout uit verantwoord beheerde bossen, heeft zich uitstekend bewezen voor vermindering van krimp en zwelgedrag van het hout sinds 1995. WaxedWood biedt een levendige uitstraling, lange levensduur en zeer diverse toepassingsmogelijkheden.

Specificaties
Project:
Restaurant de Rietschans
Plaats:
Haren
Jaar:
2016
Type object:
Overig
Toepassingen:
Gevel
Houtsoorten:
Siberisch lariks
Geveltypes:
Open gevel, Verticale gevel
GWW specialisten

Onze GWW specialisten staan voor u klaar! Met hun uitgebreide kennis zullen ze u zo goed mogelijk proberen te helpen bij al uw vragen over de GWW.