Schuurwoning Haren
Schuurwoning Haren
Schuurwoning Haren
Schuurwoning Haren
Schuurwoning Haren
Schuurwoning Haren
Schuurwoning Haren
Schuurwoning Haren
Schuurwoning Haren
Schuurwoning Haren
Schuurwoning Haren

Landelijk karakter

Aan de Oosterweg in Haren is een passieve schuurwoning als project gerealiseerd. Deze woning staat in de uitbreidingswijk aan de Noordoostzijde van Haren en biedt plaats voor vijf personen. Daarnaast bevindt zich er ook een kantoor met eigen entree. Voor het ontwerp is gebruikt gemaakt van een moderne architectuur met een landelijk karakter. Daarom zijn er een buitenhaard, veranda en elementen als grote raamvlakken opgenomen in dit project. Ook voor de toegepaste materialen en het kleurgebruik is een traditionele boerenschuur als voorbeeld genomen.

Specificaties gevel Verberg specificaties
  • Houtsoort: Siberisch Lariks WaxedWood
  • Model: Geschaafd met ronde kanten
  • Afmeting: 18x120  mm
  • Oppervlakte afwerking: Fijnbezaagd
  • Kleur: 10% ebony

WaxedWood

WaxedWood past prima in de gedachte van duurzaam bouwen. Het biedt een combinatie van hoogwaardige houtproducten, met een impregnatie van een verduurzaming met een waterafstotende werking. WaxedWood biedt een levendige uitstraling, lange levensduur en zeer diverse toepassingsmogelijkheden. 

Meer informatie over schuurwoningen?

Meer schuurwoningen bekijken? klik dan hier voor meer informatie over gerelateerde schuurwoningen met diverse houtsoorten.

Specificaties
Project:
Schuurwoning Haren
Plaats:
Haren
Type object:
Schuurwoning
Toepassingen:
Gevel
Houtsoorten:
Siberisch lariks
Geveltypes:
Verticale gevel
Gevelspecialisten afdeling Bouw

Oskar, Frank en Jan Willem, onze gevelspecialisten, staan voor u klaar! Met een uitgebreide vakkennis zullen ze u zo goed mogelijk proberen te helpen met uw vragen over houten gevelbekleding.

Als u op zoek bent naar persoonlijk advies, op maat gemaakte oplossingen en hoogwaardige service voor uw gevelproject, dan kunt u bij ons een gesprek inplannen.

Inplannen gevelgesprek

Architect van het project
SKA Architecten

Architectenstudio SKA werkt met liefde en zorg aan uiteenlopende opdrachten in de woningbouw, utiliteitsbouw, interieur en restauratie. 

Aannemer van het project
Bouwbedrijf Siemensma

Bouwbedrijf Siemensma is gespecialiseerd in duurzaam bouwen. Wij bouwen met natuurlijke materialen en damp-open. Op deze website vindt u onze projecten, informatie over passief bouwen en energieneutraal bouwen.