Ruw Nobelwood aan de Shady Shed

Ruw NobelWood

Bij dit project is ruw NobelWood toegepast. Dit product is na verduurzaming niet verder bewerkt. Dit geeft een uitstraling die zowel natuurlijk als netjes is, het is als het ware een knipoog naar het omliggende bos. De gevel is naadloos gebleven, met slechts enkele onderbrekingen in de bekledingen voor de ramen. Een deel van de ramen en deuren is verborgen achter de gevelbekleding. 

Karakteristieke eigenschappen

De Shady Shed is een open kantoor- en werkplaatsruimte op de plek van een oude, verrotte schuur die niet meer gebruikt werd. Het project is geïnspireerd op de vorm en uitstraling van de oude schuur, een eerbetoon aan alles wat eraan vooraf ging. De rechthoekige vorm van de schuur behoud de eenvoud, het is een minimale, no- nonsense volume. Het dak is gebogen om het gevoel te creëren van een oud dak dat door de jaren heen verbogen is. 

Specificaties
Project:
Ruw Nobelwood aan de Shady Shed
Plaats:
Laren
Jaar:
2021
Type object:
Overig
Toepassingen:
Gevel
Gevelspecialisten afdeling Bouw

Oskar, Frank en Jan Willem, onze gevelspecialisten, staan voor u klaar! Met een uitgebreide vakkennis zullen ze u zo goed mogelijk proberen te helpen met uw vragen over houten gevelbekleding.