Stack & Duet
Stack & Duet
Stack & Duet
Stack & Duet
Stack & Duet
Stack & Duet
Stack & Duet
Stack & Duet
Stack & Duet
Stack & Duet
Stack & Duet
Stack & Duet

Appartementen met tuin

Stack & Duet Haarlem zijn 2 gebouwen met 98 appartementen voor starters en 14 eengezinswoningen. Het binnenterrein is een tuin waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. Door het toepassen van SafeWood Select voor de appartementen en WaxedWood Siberisch lariks voor de tuin is er een natuurlijke omgeving gecreëerd. 

SafeWood FRX

Met toepassing van SafeWood FRX gaan natuurlijke uitstraling van de houtsoort en brandvertraging optimaal samen. Voor duurzame buitentoepassing heeft SafeWood FRX geen afwerking met een verfsysteem nodig. Daar waar bewust voor de kleur en structuur van de houtsoort wordt.

WaxedWood Siberisch lariks

Het binnenterrein is een tuin waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. Door het toepassen van Siberisch lariks is er een natuurlijke omgeving gecreëerd. Door de prachtige verkleuring van Siberisch lariks krijgt de tuin in de loop van de tijd verschillende aanzichten.

Specificaties
Project:
Stack & Duet
Plaats:
Haarlem
Type object:
Appartementen
Toepassingen:
Gevel
Houtsoorten:
Siberisch lariks
Gevelspecialisten afdeling Bouw

Oskar, Frank en Jan Willem, onze gevelspecialisten, staan voor u klaar! Met een uitgebreide vakkennis zullen ze u zo goed mogelijk proberen te helpen met uw vragen over houten gevelbekleding.

Als u op zoek bent naar persoonlijk advies, op maat gemaakte oplossingen en hoogwaardige service voor uw gevelproject, dan kunt u bij ons een gesprek inplannen.

Inplannen gevelgesprek

Architect van het project
Mulderblauw architecten

Mulderblauw is werkzaam op het gebied van utiliteitsbouw, woningbouw, interieur, onderzoek en stedenbouw. Onze specialisatie ligt bij hotels, distributiecentra en herbestemming.