Stadshagen Klos
Stadshagen Klos
Stadshagen Klos
Stadshagen Klos
Stadshagen Klos

Goede combinatie

In de wijk Stadshagen in Zwolle is een prachtig pand bekleed met NobelWood van Foreco Dalfsen. De woning heeft een benedenverdieping van steen en de bovenverdiepingen zijn prachtig bekleedt met NobelWood. Door deze combinatie is de woning een prachtig gezicht in de wijk Stadshagen.

NobelWood

NobelWood is een volwaardig alternatief voor tropisch hardhout op basis van snel groeiend dennenhout. Op basis van een nieuwe technologie wordt snelgroeiend naaldhout tot in de kern gemodificeerd. Het zachte naaldhout wordt door-en-door geïmpregneerd met in water oplosbare biopolymeren afkomstig van suikerrietstengels uit de rietsuikerindustrie. De basis is het dennenhout dat afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen op basis van FSC-certificering.

Specificaties
Project:
Stadshagen Klos
Plaats:
Zwolle
Jaar:
2011
Type object:
Woning
Toepassingen:
Gevel
Houtsoorten:
NobelWood
Geveltypes:
Verticale gevel, Open gevel
Gevelspecialisten afdeling Bouw

Oskar, Frank en Jan Willem, onze gevelspecialisten, staan voor u klaar! Met een uitgebreide vakkennis zullen ze u zo goed mogelijk proberen te helpen met uw vragen over houten gevelbekleding.

Als u op zoek bent naar persoonlijk advies, op maat gemaakte oplossingen en hoogwaardige service voor uw gevelproject, dan kunt u bij ons een gesprek inplannen.

Inplannen gevelgesprek