Paal/schot IJlst
Paal/schot IJlst
Paal/schot IJlst
Paal/schot IJlst
Paal/schot IJlst

Schothout Angelim Vermelho

Foreco heeft het tropisch hardhout geleverd aan Stienstra & Van der Wal. De schotten van dit project zijn van de houtsoort Angelim Vermelho een tropische hardhout soort die zeer geschikt is voor damwanden, beschoeiing en andere waterconstructies. 

Cloeziana

Cloeziana van Foreco is afkomstig uit duurzaam beheerde plantage bossen in Afrika. De houtsoort is oorspronkelijk uit het Gympie District in Zuid-Oost Australië en wordt vanaf ongeveer 1915 in Zuid Afrika op plantages aangeplant. De bomen groeien relatief snel waardoor de opbrengst per hectare relatief hoog is en ze in staat zijn om snel CO2 vast te leggen.

Specificaties
Project:
Paal/schot IJlst
Plaats:
IJlst
Jaar:
2018
Toepassingen:
Schotten (paal/schot)
Houtsoorten:
Hardhout - Angelim Vermelho, Cloeziana
Toegepaste producten
GWW specialisten

Onze GWW specialisten staan voor u klaar! Met hun uitgebreide kennis zullen ze u zo goed mogelijk proberen te helpen bij al uw vragen over de GWW. 

Aannemer van het project
Aannemersbedrijf Stienstra & Van der Wal

Stienstra en Van der Wal is een aannemingsbedrijf, gespecialiseerd in Waterbouw werken. Het bedrijf heeft vooral in de drie noordelijke provincies bekendheid opgebouwd met degelijk en vakkundig uitgevoerde werken, onder andere in opdracht van provincies, gemeenten en waterschappen.