Bedrijfspand S-Trans
Bedrijfspand S-Trans
Bedrijfspand S-Trans
Bedrijfspand S-Trans
Bedrijfspand S-Trans
Bedrijfspand S-Trans
Bedrijfspand S-Trans
Bedrijfspand S-Trans
Bedrijfspand S-Trans

Rondhout in een gevel

S-Trans is een bedrijf wat al jaren het rondhout voor ons transporteert. Dit rondhout wilde het bedrijf graag in de gevel verwerken. Dat hebben we gedaan. Voor deze gevel zijn Douglas palen gebruikt. Deze zijn geïmpregneerd voor een extra lange levensduur.

Klant aan het woord

'We wilden iets met de gevel gaan doen en ik wilde, samen met mijn man, dat alle ruimtes die wij hebben iets uitstralen van wat wij doen. We kregen akkoord om te bouwen en daarom ging ik kijken wat ik mooi vond, toen zag ik verschillende panden die houten balken aan de gevel hebben. Ik heb dat altijd heel mooi gevonden. Uiteindelijk zei mijn man: “Dan wil ik gewoon de palen zoals ze zijn, geschild, daarna geïmpregneerd en meer niet. Waar ik van houd is de eenvoud die in de gevel zit. Wij wilden bij onszelf blijven, namelijk het product dat wij vervoeren. Wij vervoeren alleen palen en boomstammen en dergelijk materiaal, dus ik vond het leuk om dit terug te laten komen op de gevel.” 

- Eigenaresse Titie de Vries over de Douglas palen in de gevel

Douglas palen

Bij Foreco leveren wij voornamelijk Lariks Douglas palen voor de Grond-, Weg- en Waterbouw. Dit kan zowel als schorspaal, geschild, cambio en gefreesd. Deze ronde palen zijn geschikt voor een paal/schot combinatie, rioleringswerkzaamheden en veel als beschoeiing.

Specificaties
Project:
Bedrijfspand S-Trans
Plaats:
Drachten
Jaar:
2021
Type object:
Bedrijfspand
Toepassingen:
Gevel, Rondhout
Houtsoorten:
Douglas lariks
GWW specialisten

Onze GWW specialisten staan voor u klaar! Met hun uitgebreide kennis zullen ze u zo goed mogelijk proberen te helpen bij al uw vragen over de GWW.