Chef's Table Librije

Gelamineerd NobelWood

In opdracht van Jonnie en Thérése Boer ontwierp Dries van Wagenberg een unieke Chef's Table voor het driesterren restaurant. Henk Bosscher voerde het ontwerp uit. Het robuuste houten frame bestaat uit gelamineerd NobelWood van Foreco. Het blad is gemaakt van Silestone in verschillende kleuren, een product van Cosentino.

NobelWood

NobelWood is ontwikkeld om de groeiende vraag naar tropisch hardhout duurzaam in te vullen. Middels een innovatieve techniek met biobased chemie wordt het snelst groeiende naaldhout ter wereld gemodificeerd. Hierdoor krijgt het de uitstraling en levensduur van tropisch hardhout.

NobelWood tot het uiterste drijven

NobelWood heeft veel meer mogelijkheden naast verschillende geveltoepassingen. Met unieke luxe uitstraling van het materiaal zijn diverse hoogwaardige ontwerpen gerealiseerd voor o.a. meubilair, trappen en woonaccesoires.

Specificaties
Project:
Chef's Table Librije
Plaats:
Zwolle
Type object:
Meubels
Toepassingen:
Overig
Houtsoorten:
NobelWood
Gevelspecialisten afdeling Bouw

Oskar, Frank en Jan Willem, onze gevelspecialisten, staan voor u klaar! Met een uitgebreide vakkennis zullen ze u zo goed mogelijk proberen te helpen met uw vragen over houten gevelbekleding.

Architect van het project
Studio Piet Boon

Studio Piet Boon is een multidisciplinaire designstudio. Wereldwijd actief en gespecialiseerd in totaalconcepten. Het in balans brengen van functionaliteit, schoonheid en individualiteit kenmerkt onze ontwerpen.