Ziekenhuis Dirksland
Ziekenhuis Dirksland
Ziekenhuis Dirksland
Ziekenhuis Dirksland
Ziekenhuis Dirksland

Snelle ontwikkeling

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is onderdeel van CuraMare en behoort tot de groep van kleinere, maar ook tot de groep van snelst groeiende ziekenhuizen in Nederland. Het ziekenhuis is gelegen in een zeer aantrekkelijke woonomgeving op slechts 45 autominuten van Rotterdam. Het Nobelwood past mooi bij de natuurlijke kleuren binnen de omgeving van het ziekenhuis.

NobelWood

NobelWood is ontwikkeld om de groeiende vraag naar tropisch hardhout duurzaam in te vullen. Middels een innovatieve techniek met biobased chemie wordt het snelst groeiende naaldhout ter wereld gemodificeerd. Hierdoor krijgt het de uitstraling en levensduur van tropisch hardhout.

Specificaties
Project:
Ziekenhuis Dirksland
Plaats:
Dirksland
Jaar:
2014
Type object:
Zorggebouw
Toepassingen:
Gevel
Houtsoorten:
NobelWood
Gevelspecialisten afdeling Bouw

Oskar, Frank en Jan Willem, onze gevelspecialisten, staan voor u klaar! Met een uitgebreide vakkennis zullen ze u zo goed mogelijk proberen te helpen met uw vragen over houten gevelbekleding.

Als u op zoek bent naar persoonlijk advies, op maat gemaakte oplossingen en hoogwaardige service voor uw gevelproject, dan kunt u bij ons een gesprek inplannen.

Inplannen gevelgesprek

Architect van het project
Studio Architecture

Studio Architecture is een ervaren bureau. Energiek, fris van geest. We ontwerpen voor particulieren, bedrijven en zorginstellingen in binnen- en buitenland.