Vijvervilla's Marveld
Vijvervilla's Marveld
Vijvervilla's Marveld
Vijvervilla's Marveld
Vijvervilla's Marveld
Vijvervilla's Marveld
Vijvervilla's Marveld
Vijvervilla's Marveld
Vijvervilla's Marveld
Vijvervilla's Marveld
Vijvervilla's Marveld
Vijvervilla's Marveld
Vijvervilla's Marveld

Marveld Recreatie

Een vakantie bij Marveld Recreatie staat garant voor een onbezorgde vakantie, een actief weekendje weg of een gezellig samenzijn met familie of vrienden. Of dat nu is in één van onze bungalows, de caravan, uw eigen tent of in ons Aparthotel Havezate: bij Marveld Recreatie wordt uw weekend, midweek of vakantie een belevenis, en dat gewoon vier seizoenen lang.
Specificaties gevel Verberg specificateis
  • Houtsoort: Siberisch Lariks WaxedWood
  • Model: Geschaafd met ronde kanten
  • Afmeting: 18x145 en 18x68 mm
  • Oppervlakte afwerking: Fijnbezaagd
  • Kleur: DF2020 145 + 169

Vintage - De uitstraling van verweerd hout

WaxedWood Vintage heeft een bijzondere afwerking en dat resulteert in een exclusieve gebruikte look in diverse authentieke kleuren. De neven en houtpatronen komen goed naar voren waardoor het lijkt alsof het hout al jaren in weer en wind dienst heeft gedaan.

Gelamineerd WaxedWood Bruin

Voor de palen en liggers is gebruikt gemaakt van WaxedWood bruin gelamineerd vuren. Dit geeft een mooie natuurlijke look dat zich goed afzet tegen de rest van de houten gevel. 

Specificaties
Project:
Vijvervilla's Marveld
Plaats:
Groenlo
Jaar:
2018
Type object:
Woning
Toepassingen:
Gevel
Houtsoorten:
Siberisch lariks
Geveltypes:
Verticale gevel
Gevelspecialisten afdeling Bouw

Oskar, Frank en Jan Willem, onze gevelspecialisten, staan voor u klaar! Met een uitgebreide vakkennis zullen ze u zo goed mogelijk proberen te helpen met uw vragen over houten gevelbekleding.

Als u op zoek bent naar persoonlijk advies, op maat gemaakte oplossingen en hoogwaardige service voor uw gevelproject, dan kunt u bij ons een gesprek inplannen.

Inplannen gevelgesprek

Aannemer van het project
Beltim Bouwprojecten

Beltim Bouwprojecten B.V. is specialist in de realisatie van middelgrote projecten op het gebied van nieuwbouw, renovatie, verbouw en onderhoud. Als moderne bouwer onderscheidt Beltim zich door haar kwaliteitsgerichte en duurzame aanpak.

 

Opdrachtgever van het project
Marveld recreatie

Een vakantie bij Marveld Recreatie staat garant voor een onbezorgde vakantie, een actief weekendje weg of een gezellig samenzijn met familie of vrienden. Of dat nu is in één van onze bungalows, de caravan, uw eigen tent of in ons Aparthotel Havezate

Timmerfabriek van het project
Timmerfabriek Florijn

Florijn is een middelgrote timmerfabriek waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Wij leveren hoogwaardig ambachtelijk timmerwerk als ook authentiek timmerwerk. Wij werken uitsluitend met de beste grondstoffen en materialen, waaronder duurzaam geproduceerd hout met het FSC- of PEFC-keurmerk.