Villa van Zijl

Landelijke energieneutrale woning

Duurzaamheid is in het hele ontwerp van de woning geïntegreerd. Naast het FSC hout zijn de stenen cradle-2-cradle. Voor de isolatie is er gebruikt gemaakt van isovlas en stralingswerende isolatie. Alle ramen zijn voorzien van driedubbel glas en geïsoleerde kozijnen. Ook is er een waterontkalker en vitaliser geplaatst, om een optimale waterconditie te creëren.

WaxedWood Siberisch lariks

WaxedWood Siberisch lariks  is een houtproduct met een aanzienlijk hoge duurzaamheid. Bovendien komt dit hout uit duurzaam beheerde bossen en beschikt het over het FSC keurmerk. Siberisch lariks is een harde en zware houtsoort met een hoge natuurlijke duurzaamheid. Door de relatief langzame groei in koude gebieden krijgt het een stevige structuur en heeft het een hoger soortelijk gewicht. 

Specificaties
Project:
Villa van Zijl
Plaats:
Lemelerveld
Jaar:
2017
Type object:
Woning
Toepassingen:
Gevel
Houtsoorten:
Siberisch lariks
Geveltypes:
Horizontale gevel
Gevelspecialisten afdeling Bouw

Oskar, Frank en Jan Willem, onze gevelspecialisten, staan voor u klaar! Met een uitgebreide vakkennis zullen ze u zo goed mogelijk proberen te helpen met uw vragen over houten gevelbekleding.

Architect van het project
Archetex

Archetex is een onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau dat als strategische partner slimme, praktische en specialistische oplossingen biedt.

Aannemer van het project
Bouwbedrijf Hoogslag b.v.

Hoogeslag bv is actief in de nieuwbouw van woningen en bedrijfspanden. Ook het verbouwen van bestaande woning of pand behoord tot de specialiteiten.