Woning Enschede
Woning Enschede
Woning Enschede
Woning Enschede
Woning Enschede
Woning Enschede
Woning Enschede
Woning Enschede

WaxedWood

WaxedWood is ontwikkeld om de levensduur en uitstraling van houtproducten naar een hoger niveau te brengen. Het biedt een combinatie van hoogwaardige houtproducten, met een impregnatie van een verduurzaming met een waterafstotende werking. WaxedWood biedt een levendige uitstraling, lange levensduur en zeer diverse toepassingsmogelijkheden. 

WaxedWood Color

WaxedWood Color geeft meer ontwerpvrijheid voor architecten en klanten waardoor er bij projecten een apart karakter kan worden gecreëerd. De hechting van de kleurlaag is extra duurzaam omdat er op WaxedWood geen schimmelvorming ontstaat, waardoor de verf niet afbladdert. Het eindresultaat van de kleur wordt beïnvloed door een aantal factoren, zoals de houtsoort, de kleur van de ondergrond en de structuur van het hout. WaxedWood Color biedt een kleurig houtpalet waar meer dan 80 variaties mogelijk zijn. 

Specificaties
Project:
Woning Enschede
Plaats:
Enschede
Jaar:
2018
Type object:
Woning
Toepassingen:
Gevel
Houtsoorten:
Siberisch lariks
Gevelspecialisten afdeling Bouw

Oskar, Frank en Jan Willem, onze gevelspecialisten, staan voor u klaar! Met een uitgebreide vakkennis zullen ze u zo goed mogelijk proberen te helpen met uw vragen over houten gevelbekleding.

Als u op zoek bent naar persoonlijk advies, op maat gemaakte oplossingen en hoogwaardige service voor uw gevelproject, dan kunt u bij ons een gesprek inplannen.

Inplannen gevelgesprek

Fotografie van het project
Snijders fotografen

Wij maken ons sterk voor originele, spanende en vernauwende fotografie. Met veel enthousiasme, passie, ervaring, juiste apparatuur en in een gemoedelijke sfeer voeren wij onze fotografie opdrachten uit.