Wagenmans Wonen
Wagenmans Wonen
Wagenmans Wonen
Wagenmans Wonen
Wagenmans Wonen
Wagenmans Wonen
Wagenmans Wonen
Wagenmans Wonen
Wagenmans Wonen

Wagenmans Wonen

Bij een woonwinkel die alles heeft voor een mooi interieur hoort natuurlijk ook een gevel met uitstraling. Een mooie uitstraling heeft deze strakke gevel van Wagenmans Wonen in Lemelerveld wel. Foreco mocht het hout voor de gevel, behandeld met NobelWood Color, leveren. Het NobelWood is geschaafd met ronde hoeken en heeft de mooie mat zwarte kleur te danken aan de behandeling met Woodstain.

Toon specificaties gevel Verberg specificaties
  • Houtsoort: NobelWood Color
  • Model: 4-Zijdig geschaafd met ronde hoeken
  • Afmeting: 25x50mm, 25x100mm en 25x150mm
  • Oppervlakte afwerking: geschaafd
  • Kleur: DF2020-108 mat zwart

NobelWood Color

NobelWood color biedt diverse kleurmogelijkheden op basis van verschillende afwerkingssystemen. Het basismateriaal NobelWood heeft een fijne structuur zonder noesten waardoor de gevel een egale, strakke uitstraling krijgt. Met een glad geschaafd of fijn bezaagd oppervlak kan gevarieerd worden in de look en feel van het hout. Ook sluit NobelWood Color perfect aan bij NobelWood zonder een afwerking vanwege eenzelfde egale uitstraling.

Ontwerpvrijheid

Bij Foreco bieden wij enorm veel mogelijkheden en ontwerpvrijheid voor de architect. Onze producten zijn op veel verschillende manieren, in verschillende kleuren en met unieke afwerkingen beschikbaar. Daarnaast denken wij graag met u meer over de detaillering en alle mogelijkheden. Neem daarvoor contact met ons op en dan bespreken we dit onder het genot van een kop koffie. 

Specificaties
Project:
Wagenmans Wonen
Plaats:
Lemelerveld
Jaar:
2021
Type object:
Bedrijfspand
Toepassingen:
Gevel
Houtsoorten:
NobelWood
Vragen over dit project?
Jan Willem Beekhuizen - Gevelspecialist

Onze gevelspecialisten, staan voor u klaar! Met een uitgebreide vakkennis zullen ze u zo goed mogelijk proberen te helpen met uw vragen over houten gevelbekleding.