Weihoek
Weihoek
Weihoek

Eigentijdse uitstraling

Het project Weihoek is Roosendaal toont aan dat hout en een eigentijdse vormgeving goed samen gaan. De uitstraling van de in totaal 30 woningen ziet er futuristisch uit. Het ontwerp is uitgevoerd met WaxedWood Siberisch Lariks.

WaxedWood Siberisch Lariks

Siberisch lariks WaxedWood is een houtproduct met een aanzienlijk hoge duurzaamheid. Dit product heeft een langdurige bescherming tegen rottingen en schimmels en verminderd de opname van water en verbeterd het krimp- en zwelgedrag. 

Specificaties
Project:
Weihoek
Plaats:
Roosendaal
Jaar:
2002
Type object:
Woning
Toepassingen:
Gevel
Houtsoorten:
Siberisch lariks
Gevelspecialisten afdeling Bouw

Oskar, Frank en Jan Willem, onze gevelspecialisten, staan voor u klaar! Met een uitgebreide vakkennis zullen ze u zo goed mogelijk proberen te helpen met uw vragen over houten gevelbekleding.

Als u op zoek bent naar persoonlijk advies, op maat gemaakte oplossingen en hoogwaardige service voor uw gevelproject, dan kunt u bij ons een gesprek inplannen.

Inplannen gevelgesprek

Architect van het project
DAT Architecten
Enthousiasme, energie en ervaring staan aan de basis van alle ontwerp- en bouwprocessen. DAT wordt veelvuldig gekozen bij ontwerpsituaties die zowel een stedenbouwkundige visie als een architectonisch ontwerp verlangen.
Aannemer van het project
Aannemer HBU