Woning Enschede
Woning Enschede
Woning Enschede
Woning Enschede
Woning Enschede
Woning Enschede

WaxedWood Equal Weathering

Bij dit project is gebruikgemaakt van een voorgegrijst (Equal Weathering) Waxedwood rombus model met verschillende breedtes. Equal Weathering coating zorgt ervoor dat er een impressie van vergrijsd hout gewekt wordt. De water gedragen coating beschermt het hout maar laat wel UV straling door, waardoor het hout alsnog zal vergrijzen onder de laag. De coating hoeft hierdoor maar eenmalig aangebracht te worden terwijl eenzelfde uitstraling behouden blijft.

Specificaties gevel Verberg specificaties
  • Houtsoort: Siberisch Lariks WaxedWood en WaxedWood Gold
  • Model: Rhombus 15 graden
  • Afmeting: 18x68/95/120 mm
  • Oppervlakte afwerking: Zichtzijde fijnbezaagd
  • Kleur: Resp DF2020-012 zwart (op standaard waxedwood) en L12.007 oudgrijs (op waxedwood GOLD)

WaxedWood Siberisch lariks

WaxedWood is ontwikkeld om de levensduur en uitstraling van houtproducten naar een hoger niveau te brengen. Het biedt een combinatie van hoogwaardige houtproducten, met een impregnatie van een verduurzaming met een waterafstotende werking. Het hout begint met een groenbruine kleur waarna deze binnen een jaar geleidelijk verkleurt naar een warme bronzen tint. 

Specificaties
Project:
Woning Enschede
Plaats:
Enschede
Jaar:
2018
Type object:
Woning
Toepassingen:
Gevel
Houtsoorten:
Siberisch lariks
Gevelspecialisten afdeling Bouw

Oskar, Frank en Jan Willem, onze gevelspecialisten, staan voor u klaar! Met een uitgebreide vakkennis zullen ze u zo goed mogelijk proberen te helpen met uw vragen over houten gevelbekleding.

Als u op zoek bent naar persoonlijk advies, op maat gemaakte oplossingen en hoogwaardige service voor uw gevelproject, dan kunt u bij ons een gesprek inplannen.

Inplannen gevelgesprek

aanemer van het project
Gebr.Meijerink B.V.

Gebr. Meijerink BV is een aannemersbedrijf gevestigd in Lonneker.Het bedrijf is al 200 jaar actief in de bouw en staat vooral voor goeie communicaties en duidelijkheid.