Woning Giethoorn
Woning Giethoorn
Woning Giethoorn

Praktisch

Wat deze schuurwoning speciaal maakt is dat er over alles nagedacht is. De woning is namelijk  zo ontworpen dat er veel uitbreid mogelijkheden zijn.
Je kan bij de woning een grage of een gastenverblijf  toevoegen die bij de woning aansluit . Ook is de plattegrond toekomstbestendig opgezet met een slaapkamer en badkamer op de begane grond.

WaxedWood Siberisch lariks

Traditioneel behandeld hout neemt vocht op en werkt. WaxedWood is hiertegen uitstekend gewapend. Het wordt onder vacuüm en druk geïmpregneerd tegen houtaantasting. WaxedWood past prima in de gedachte van duurzaam bouwen. Zo zijn de gebruikte houtsoorten afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Daarnaast wordt WaxedWood geproduceerd onder KOMO-certificaat.

 

Meer informatie over schuurwoningen?

Wilt u meer informatie over verschillende projecten schuurwoningen, waarbij onze houtproducten zijn toegepast?

Specificaties
Project:
Woning Giethoorn
Plaats:
Giethoorn
Jaar:
2018
Type object:
Schuurwoning
Toepassingen:
Gevel
Houtsoorten:
Siberisch lariks
Geveltypes:
Verticale gevel, Open gevel
Architectenbureau van het project
Groenveste

U kunt bij ons terecht wanneer u een unieke woning op maat wilt hebben. Bouwen behoort een  feest te zijn, wij zouden daar graag deelgenoot van worden. De investering is groot en daarom is het van belang dat het gehele bouwproces op rolletjes verloopt

Gevelspecialisten afdeling Bouw

Oskar, Frank en Jan Willem, onze gevelspecialisten, staan voor u klaar! Met een uitgebreide vakkennis zullen ze u zo goed mogelijk proberen te helpen met uw vragen over houten gevelbekleding.

Als u op zoek bent naar persoonlijk advies, op maat gemaakte oplossingen en hoogwaardige service voor uw gevelproject, dan kunt u bij ons een gesprek inplannen.

Inplannen gevelgesprek