Woning Amsterdam
Woning Amsterdam
Woning Amsterdam
Woning Amsterdam

Building Of The Year

Deze woning is genomineerd voor de prijs "Building Of The Year" 2018. Deze prijs vindt elk jaar plaats door de website Archdaily.com. Dit is de meest bezochte website wereldwijd als het gaat om architectuur. 

Specificaties gevel Verberg specificaties
  • Houtsoort: NE Vuren WaxedWood
  • Model: Geschaafd met ronde kanten
  • Afmeting: 18x145 mm
  • Oppervlakte afwerking: Zichtzijde fijnbezaagd
  • Kleur: DF2020-012 zwart

Blijvend mooi

Traditioneel behandeld hout neemt vocht op en werkt. WaxedWood is hiertegen uitstekend gewapend. Het wordt onder vacuüm en druk geïmpregneerd tegen houtaantasting. Tegelijkertijd wordt in de houtporiën een wasemulsie aangebracht. Deze voorkomt dat water het hout kan binnendringen. Hierdoor is de werking van het hout circa tachtig procent lager dan bij hout zonder waterwerende bescherming.

Breed toepasbaar

WaxedWood kent een breed toepassingsgebied. En zorgt voor extra allure op plaatsen waar een duurzaam karakter dient te worden gecombineerd met een decoratieve functie. Dat maakt WaxedWood uitermate geschikt voor projecten in de woningbouw en utiliteit. Als gevelbekleding of kozijnconstructie, voor schuren en bergingen. Binnen en buiten.

Specificaties
Project:
Woning Amsterdam
Plaats:
Amsterdam
Jaar:
2016
Type object:
Woning
Toepassingen:
Gevel
Houtsoorten:
Vuren
Geveltypes:
Verticale gevel
Gevelspecialisten afdeling Bouw

Oskar, Frank en Jan Willem, onze gevelspecialisten, staan voor u klaar! Met een uitgebreide vakkennis zullen ze u zo goed mogelijk proberen te helpen met uw vragen over houten gevelbekleding.

Als u op zoek bent naar persoonlijk advies, op maat gemaakte oplossingen en hoogwaardige service voor uw gevelproject, dan kunt u bij ons een gesprek inplannen.

Inplannen gevelgesprek

Architect van het project
Chris Collaris Architects
In de architectuur proberen we innovatief te zijn. We maken gebouwen voor de toekomst, gestoeld op concepten met vaak onverwachte en vooruitstrevende oplossingen.
Fotograaf van het project
Tim van de Velde Fotografie