Woonzorgcentrum Wijgmaal

Zorgcentrum

In Wijgmaal is een nieuw woon zorgcentrum opgericht. Het moderne verzorgingspand met zijn erkende Z vorm, sluit goed aan op omgeving. Verder is ook het NobelWood wat is gebruikt voor de gevelbekleding, een echte toevoeging aan het totale concept. 

Specificaties gevel Verberg specificaties
  • Houtsoort: Nobelwood  
  • Model: Geschaafd met ronde kanten
  • Afmeting: 18x43 mm
  • Oppervlakte afwerking: Glad
  • Kleur: N.v.t.

NobelWood

NobelWood is ontwikkeld om de groeiende vraag naar tropisch hardhout duurzaam in te vullen. Middels een innovatieve techniek met biobased chemie wordt het snelst groeiende naaldhout ter wereld gemodificeerd. Hierdoor krijgt het de uitstraling en levensduur van tropisch hardhout.

Specificaties
Project:
Woonzorgcentrum Wijgmaal
Plaats:
Wijgmaal
Jaar:
2017
Type object:
Zorggebouw
Toepassingen:
Gevel
Houtsoorten:
NobelWood
Geveltypes:
Verticale gevel
Gevelspecialisten afdeling Bouw

Oskar, Frank en Jan Willem, onze gevelspecialisten, staan voor u klaar! Met een uitgebreide vakkennis zullen ze u zo goed mogelijk proberen te helpen met uw vragen over houten gevelbekleding.

Architect van het project
A33 Architecten

A33 is een team van architecten, ingenieurs en ruimtelijke planners dat zich duurzaam, rationeel en actief inzet voor de vormgeving van een kwalitatieve leefomgeving.

Opdrachtgever van het project
OCMW Leuven

Een menswaardig bestaan bieden aan elke Leuvenaar. Daar maakt OCMW Leuven elke dag werk van. Jaarlijks helpen we duizenden behoeftige mensen.