Foreco Houtproducten

Referenties

We zeggen bij Foreco vaak dat we het belangrijk vinden om u goed te helpen, maar onze klanten kunnen u dat beter vertellen. Hieronder leest u niet alleen van enkele klanten hoe zij de samenwerking met Foreco hebben ervaren, maar ook waarom ze een specifiek product hebben gekozen.

Orga Architect - NobelWood

"NobelWood draagt bij aan de natuurlijke uitstraling van het gebouw vanwege de warme uitstraling van het hout. Het is een wat donkerder materiaal, door de behandeling ervan. Die warme uitstraling in contrast met het lichtere hout dat we hebben toegepast, creëert mooie accenten. De gevel an sich, het grote vlak, hebben we rustig weten te houden met NobelWood en weten te accentueren met een lichtere houtsoort. Doordat NobelWood vrij van noesten is ontstaat er een nette, cleane en mooie uitstraling.”

Architect Guus Degen over het ontwerp van eco-school 'De Verwondering'

Slot Architectuur - WaxedWood

“Wij zijn tot de keuze voor WaxedWood gekomen door een combinatie van de opdrachtgever en mij, de architect, omdat wij een houten blok, dat midden in de natuur ligt, opgetild vanuit het maaiveld wilden creëren. Daarnaast was het idee om de gevel te laten vergrijzen, dat is ook typisch voor deze houtsoort. De houtsoort heeft een bepaalde kleur, maar ook een grijstint! Dit geeft een mooie combinatie met de bomen die om het gebouw heen staan. Het gebouw is onderdeel geworden van de natuur."

Architect Robert Slot over het ontwerp van 'Villa te Gorssel'

Onze projecten

Met de onderstaande projecten willen wij u inspireren om de mogelijkheden van hout te laten zien. In deze projecten laten wij u graag kennismaken met onze producten die op vele manieren kunnen worden toegepast.