Sitemap

Sitemap

Hieronder ziet u een overzicht van de verschillende pagina's op onze website.

NobelWood
Geniaal tropisch hardhout alternatief

NobelWood® is ontwikkeld om de groeiende vraag naar tropisch hardhout duurzaam in te vullen. Door een innovatieve combinatie van het snelst groeiende naaldhout ter wereld en een biohars uit afval van suikerrietstengels (bagasse) biedt het een oplossing voor de toekomst.

NobelWood FRX
Onderhoudsvrij en brandveilig tropisch hardhout alternatief voor gevels

NobelWood FRX®  (Fire Retardant Exterior) biedt een weersbestendige brandvertragende bescherming zonder de natuurlijke uitstraling te verliezen. Voor geveltoepassingen is een Euroklasse B certificaat behaald, de best mogelijke klassering voor houtproducten.

WaxedWood
Verduurzaamd hout mét waterafstotende werking voor gevels

WaxedWood is ontwikkeld om de levensduur en uitstraling van houtproducten naar een hoger niveau te brengen. Het biedt een combinatie van hoogwaardige houtproducten, met een impregnatie van een verduurzaming met een waterafstotende werking.

WaxedWood Gold
Verduurzaamd mét waterafstotende werking voor natuurlijke bruine houten gevels

WaxedWood Gold is gevelbekleding op basis van de hoogwaardige verduurzaming met waterafstotende werking én een natuurlijke bruine kleur. Het hout voor WaxedWood Gold heeft direct een exclusieve bruine kleur die past bij duurdere (hard)houtsoorten.

WaxedWood Color
Verduurzaamd hout mét waterafstotende werking in kleurrijk palet voor houten gevels

WaxedWood Color biedt een kleurig houtpalet waar meer dan 80 variaties mogelijk zijn. De hechting van de kleurlaag is extra duurzaam omdat op WaxedWood geen schimmelvorming ontstaat en daardoor bladder het niet af.

SafeWood
Brandveilige houten wanden én gevels

SafeWood biedt architecten de mogelijkheid om hout toe te passen in gebouwen waarbij brandveiligheid van belang is. Door het hout te impregneren met de brandvertragende behandeling voldoet SafeWood aan Euroklasse B. De behandeling van SafeWood is ook uitermate geschikt voor circulaire houttoepassing waarbij het hout de natuurlijke uitstraling behoud.

SafeWood FRX
Onderhoudsvrij en brandveilig hout voor gevels

SafeWood FRX (Fire Retardent Exterior) is een onderhoudsvrije brandvertragende oplossing voor gevelbekleding. Na het impregneren met de brandvertragende, kleurloze behandeling heeft SafeWood FRX Euroklasse B.

NobelWood
NobelWood FRX
WaxedWood
WaxedWood Gold
WaxedWood Color
SafeWood
SafeWood FRX