Foreco Houtproducten

Tuin en Timmerhout

Naast een grootschalige houthandel heeft Foreco Dalfsen ook een winkel en webshop waar particulieren en klein zakelijke klanten hun tuin- en timmerhout kunnen kopen. Uiteraard worden al deze producten door heel Nederland verzonden.

Mocht u persoonlijk advies wensen staan onze medewerkers ook voor u klaar!

Navigatie

Foreco Woodshop

Foreco levert ook hout voor tuin en landschap. Zowel voor de professionele markt als voor particulieren. Bij ons in Dalfsen vindt u een enorme voorraad houtproducten met een assortiment dat z'n weerga niet kent. U kunt uw hout online bestellen of langskomen bij onze houthandel in Dalfsen.

Schutting en Hekwerk

Zoekt u een stevig hekwerk voor in de tuin of voor het weiland? Wij beschikken over verschillende soorten hekwerken geschikt voor beide doeleinden. Grenen geïmpregneerde hekwerken en omheiningen worden geleverd met het FSC®- of PEFC-keurmerk.

Ronde palen

Ronde palen nodig voor bijvoorbeeld hekwerk of een schutting? Wij bieden verschillende soorten geïmpregneerde houten palen aan voor diverse doeleinden. Zowel verkrijgbaar met of zonder afrastering en keuze uit behandeld of onbehandeld hout.

Schaduwdoeken

De tuin eindelijk af met een mooie houten schutting, betegeld en misschien zelfs nog een deel een vlonder. Wil je lekker genieten maar wordt het op een gegeven moment overal te warm omdat je geen schaduw hebt. In de Woodshop kun je meerdere soorten schaduwdoeken bestellen. Dit zou zowel verticaal als horizontaal kunnen er zijn meerdere mogelijkheden.