Webshop

Woodshop Particulier/klein zakelijk

Foreco Dalfsen heeft ook een webshop waar particulieren en klein zakelijke klanten hun tuin- en timmerhout kunnen kopen. Uiteraard worden al deze producten door heel Nederland verzonden.

Mocht u persoonlijk advies wensen staan onze medewerkers ook voor u klaar!

Navigatie

The Woodshop

Foreco levert hout voor tuin en landschap voor de professionele markt. En dus vindt u in Dalfsen een enorme voorraad producten met een assortiment dat z'n weerga niet kent, zakelijk of particulier, Foreco hanteert duurzaamheid, verantwoord ondernemen, vertrouwen en kwaliteit allemaal op het hoogste niveau.

 

 

Schutting

Voor houten tuinschermen kunt u hier terecht. Een schutting van horizontale planken of verticale planken in alle mogelijke afmetingen, profielen én kleuren. We hebben een grote voorraadpositie en kunnen de meeste maatvoeringen en kleuren direct uit voorraad leveren. Geheel naar uw eigen smaak en voorkeur. 

 

Overkapping

Van een grote overkapping tot een kleine terras overkapping kunt u hier terecht. Wij beschikken over een rijk aantal diverse houtsoorten voor elk gewenste resultaat. Verleng uw buitenleven met een overkapping geheel naar keuze op maat gemaakt.  

Hekwerk

Zoekt u een stevig hekwerk voor in de tuin of voor het weiland? Wij beschikken over verschillende soorten hekwerken geschikt voor beide doeleinden. Grenen geïmpregneerde hekwerken en omheiningen worden geleverd met het FSC- of PEFC-keurmerk.

 

Ronde palen

Ronde palen nodig voor bijvoorbeeld hekwerk of een schutting? Wij bieden verschillende soorten geïmpregneerde houten palen aan voor diverse doeleinden. Zowel verkrijgbaar met of zonder afrastering en keuze uit behandeld of onbehandeld hout.

Schaduwdoeken

De tuin eindelijk af met een mooie houten schutting, betegeld en misschien zelfs nog een deel een vlonder. Wil je lekker genieten maar wordt het op een gegeven moment overal te warm omdat je geen schaduw hebt. In de Woodshop kun je meerdere soorten schaduwdoeken bestellen. Dit zou zowel verticaal als horizontaal kunnen er zijn meerder mogelijkheden.