Tuinmeubelen

Bij de Foreco Woodshop bieden we naast bijvoorbeeld tuinhout en bevestigingsmaterialen ook tuinmeubelen aan. Dit gaat van picknicktafels tot loungebanken en tafels voor in de tuin. Hieronder leest u wat over een aantal van deze tuinmeubelen die we aanbieden in de Woodshop.

Behandeld met WaxedWood

WaxedWood is ontwikkeld om de levensduur en uitstraling van houtproducten naar een hoger niveau te brengen. Het biedt een combinatie van hoogwaardige houtproducten met een impregnatie van een verduurzaming met een waterafstotende werking. Door alle naaldhouten tuinmeubelen met WaxedWood te behandelen gaan ze een stuk langer mee.

Picknicktafels

Bij de Woodshop bieden we een ruim assortiment picknicktafels aan. Van picknicktafels met open instap tot rolstoelvriendelijke picknicktafels. Alle onderdelen worden van de onderzijde dubbel geschroefd. Samen met de sterke constructie zorgt dit voor een oerdegelijke picknicktafel waar jarenlang plezier aan beleefd kan worden. Nog voor het monteren worden alle onderdelen glad geschaafd waardoor de picknickbanken splintervrij zijn. 

Tuinbanken en Stoelen

Bent u op zoek naar banken of stoelen voor in uw tuin? Dan bent u hier aan het juiste adres. De keuze uit alle verschillende stoelen en banken is ruim. Alle producten zijn splintervrij geschaafd en blijven jarenlang in uitstekende staat. Voor alle banken en stoelen zijn op maat gemaakt kussens beschikbaar. Zo wordt het zitcomfort alleen nog meer groter.

Tuintafels

Grote tuintafels en kleine bijzettafeltjes vindt u ook hier bij de Woodshop. De dikke planken en stevige balken zorgen voor oerdegelijke tuintafels die jarenlang goed blijven. De tafels hebben bijpassende tuinbanken en stoelen. Zo kunt u het plaatje helemaal compleet maken. 

Tuinkussens

Bij tuinbanken en stoelen horen natuurlijk ook kussens. De kussens bij de Woodshop zijn op maat gemaakt voor de stoelen en banken. Sommige kussens zijn voorzien van klittenband om ze vast te maken aan de bank. Andere kussens hebben rug en zitting aan elkaar vastzitten voor optimaal zitcomfort. De kussens zijn verkrijgbaar in de kleuren antraciet en taupe en hebben een losse hoes met ritssluiting. 

Bloembakken

Om uw planten een mooie plek te geven bieden we ook allerlei bloembakken aan. Door de degelijke hoekverbinding met pen- en gat gaan deze bloembakken jarenlang mee. De bloembakken worden volledig gemonteerd geleverd inclusief worteldoek. Ze zijn in vele maten verkrijgbaar en zelfs met bloembakrek om met uw planten een erfafscheiding te creëren.