Foreco Houtproducten

Tuinmeubelen

Bij Foreco bieden we naast bijvoorbeeld tuinhout en bevestigingsmaterialen ook tuinmeubelen aan. Dit gaat van picknicktafels tot loungebanken en tafels voor in de tuin. Hieronder vindt u informatie over een aantal van deze tuinmeubelen die we aanbieden via onze webshop.

Voor persoonlijk advies of vragen kunt u altijd contact met ons opnemen via 0529-469988. We helpen u graag.

Navigatie

Picknicktafels

Bij de Woodshop bieden we een ruim assortiment houten picknicktafels aan. Van picknicktafels met open instap tot rolstoelvriendelijke picknicktafels, we hebben een ruim assortiment. Alle onderdelen worden vanaf de onderzijde dubbel geschroefd. Samen met de sterke constructie zorgt dit voor een stevige en degelijke picknicktafel waar u jarenlang plezier heeft. Verder worden voor het monteren alle onderdelen glad geschaafd waardoor uw picknickbank ook splintervrij zal zijn.

Tuinbanken en Stoelen

Bent u op zoek naar tuinbanken of -stoelen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons assortiment houten tuinbanken en stoelen is groot. Alle producten zijn splintervrij geschaafd en blijven door de behandeling met WaxedWood jarenlang in uitstekende staat. Voor uw bank of stoelen zijn ook op maat gemaakte kussens beschikbaar. Zo wordt uw zitcomfort nog beter.

Tuintafels

Grote tuintafels en kleine bijzettafeltjes vindt u ook hier bij Foreco. De dikke planken en stevige balken zorgen voor oerdegelijke houten tuintafels die jarenlang goed blijven. De houten tuintafels hebben bijpassende houten tuinbanken en stoelen. Zo kunt u het plaatje helemaal compleet maken.

Tuinkussens

Bij tuinbanken en stoelen horen natuurlijk ook kussens. De kussens worden op maat gemaakt voor uw houten stoelen en banken. Sommige kussens zijn voorzien van klittenband om ze vast te maken aan de tuinbank of stoel. Andere kussens hebben rug en zitting aan elkaar vastzitten. Zo heeft u optimaal zitcomfort. De kussens zijn verkrijgbaar in de kleuren antraciet en taupe en hebben een losse hoes met ritssluiting.

Bloembakken

Om uw planten een mooie plek te geven bieden we ook allerlei bloembakken aan. Door de degelijke hoekverbinding met pen- en gat gaan deze bloembakken jarenlang mee. De bloembakken worden volledig gemonteerd geleverd inclusief worteldoek. Ze zijn in vele maten verkrijgbaar en zelfs met bloembakrek om met uw planten een erfafscheiding te creëren.

Behandeld met WaxedWood

WaxedWood is ontwikkeld om de levensduur en uitstraling van houtproducten naar een hoger niveau te brengen. Het biedt een combinatie van hoogwaardige houtproducten met een impregnatie van een verduurzaming met een waterafstotende werking. Door alle naaldhouten tuinmeubelen met WaxedWood te behandelen gaan ze een stuk langer mee.