Foreco Houtproducten

Verhalen van Collega's

We zeggen bij Foreco vaak dat we mooie functies en een prettige werkplek aanbieden. Dat kunnen we natuurlijk het beste onderbouwen door onze collega's aan het woord te laten. Hieronder vind je enkele verhalen van collega's over het werken bij Foreco Houtproducten in Dalfsen.

Enthousiast geworden door een van deze verhalen? Bekijk al onze vacatures.

Navigatie

Myron's Machines

Van je hobby je werk maken. Klinkt cliché, maar het is toch echt zo. Myron kan zijn grootste hobby - met hout werken - iedere dag beoefenen bij Foreco in Dalfsen, als Machinaal Houtbewerker en Productiemedewerker. In dit artikel lees je meer over Myron en zijn werkzaamheden bij Foreco.

Heftruck Harry

Harry heeft als Orderpicker een enorm belangrijke rol bij Foreco. Zijn rode Linde e80 kan hij inmiddels dan ook blind besturen. Bij wijze van hè.  In dit artikel lees je meer over zijn werkzaamheden en ervaring. 

Logistiek Planner Melvin

Zie je zo’n grote, groene rakker met hout het terrein van Foreco verlaten? Grote kans dat dit onder andere het werk van Melvin is geweest. Hij plant namelijk alle uitgaande goederen, samen met zijn collega Robbin.

Kevin in de Woodshop

In zijn vrije tijd is Kevin aan het sleutelen en doet ‘ie mee aan motorcrosswedstrijden, maar doordeweeks vind je hem in de Woodshop bij Foreco. Waar hij (nu nog) stage loopt, maar daarna blijft werken. Van verkoop tot advies en het opmaken van orders en offertes. In dit artikel lees je meer over Kevin en zijn werkzaamheden bij de Woodshop. 

Harry de Productieplanner

Zonder planning, geen werk. En laat dát nu precies het werk van Harry zijn. Sinds twee jaar versterkt hij ons team bij Foreco als productieplanner. Dankzij hem weten collega’s week in, week uit wat ze te wachten staat.

Timmerman Alwin

Opdrachtgevers, maar vóóral de jonge eindgebruikers, staan te springen om het werk van Alwin. Letterlijk en figuurlijk. Als Timmerman bij IJreka maakt hij namelijk de mooiste speeltoestellen. Zoiets vanuit je werk mogen maken is het mooiste wat er is, volgens Alwin. 

Verkoper Leon

De ene dag op kantoor bezig met strategie, planning, telefoons en mails beantwoorden. De andere op bezoek bij klanten, zoals campings, gemeentes, zorginstellingen, scholen en hoveniers. Door het hele land vind je speeltoestellen van IJreka terug.

Contact en open solicitatie

Mocht je nog een vraag hebben over een vacature? Neem dan gerust contact met ons op. Voor telefonisch contact kan je bellen naar  0529 - 43 15 48Mocht je liever contact opnemen via mail kan je naar vacature@foreco.nl je vraag sturen. Voor meer contact informatie kan je terecht op de contact pagina van onze site. Je kan ook klikken op de onderstaande knop. 

Heb je geen vraag maar kan je niet de vacature vinden die je zocht en ben je er wel van overtuigd dat jij een aanwinst bent voor ons team? In dat geval kan je een mail sturen naar vacature@foreco.nl met een open sollicitatie. Voorzie deze dan van cv en onderbouwde motivatiebrief.