Foreco Houtproducten

Verhalen van Collega's

We zeggen bij Foreco vaak dat we mooie functies en een prettige werkplek aanbieden. Dat kunnen we natuurlijk het beste onderbouwen door onze collega's aan het woord te laten. Hieronder vind je enkele verhalen van collega's over het werken bij Foreco Houtproducten in Dalfsen.

Enthousiast geworden door een van deze verhalen? Bekijk al onze vacatures.

Navigatie

Logistiek Manager Robbin

Met de bezem in de hand is hij hier 12,5 jaar geleden begonnen, maar inmiddels heeft hij die bezem ingeruild voor het gehele logistieke proces bij Foreco. Robbin is Logistiek Manager en weet alles over het reilen en zeilen van de inkomende goederen en het transport. Robbin benadrukt de cruciale rollen binnen zijn team: “Van planners tot aan orderpickers, coördinatoren en chauffeurs, iedereen draagt bij aan een soepel verloop van de logistiek hier.”

Myron's Machines

Van je hobby je werk maken. Klinkt cliché, maar het is toch echt zo. Myron kan zijn grootste hobby - met hout werken - iedere dag beoefenen bij Foreco in Dalfsen, als Machinaal Houtbewerker en Productiemedewerker. In dit artikel lees je meer over Myron en zijn werkzaamheden bij Foreco.

Heftruck Harry

Harry heeft als Orderpicker een enorm belangrijke rol bij Foreco. Zijn rode Linde e80 kan hij inmiddels dan ook blind besturen. Bij wijze van hè.  In dit artikel lees je meer over zijn werkzaamheden en ervaring. 

Administratief Medewerkster Anique

Zonder financiële afhandeling geen materialen. En zonder materialen geen projecten. Precies daar speelt Anique een hele grote rol in; maak kennis met een van onze drijvende krachten op de administratieve afdeling.

Binnendienst Verkoper Niek

Maak kennis met Niek, Verkoper Binnendienst. Hij begon als gymdocent, tapte negen weken bier aan de Costa Brava en adviseerde klanten over schoenen in een sportzaak. Toen kwam Foreco voorbij en was hij direct … verkocht. Nu versterkt Niek Foreco sinds twee jaar. 

Kevin in de Woodshop

In zijn vrije tijd is Kevin aan het sleutelen en doet ‘ie mee aan motorcrosswedstrijden, maar doordeweeks vind je hem in de Woodshop bij Foreco. Waar hij (nu nog) stage loopt, maar daarna blijft werken. Van verkoop tot advies en het opmaken van orders en offertes. In dit artikel lees je meer over Kevin en zijn werkzaamheden bij de Woodshop. 

Logistiek Planner Melvin

Zie je zo’n grote, groene rakker met hout het terrein van Foreco verlaten? Grote kans dat dit onder andere het werk van Melvin is geweest. Hij plant namelijk alle uitgaande goederen, samen met zijn collega Robbin.

Harry de Productieplanner

Zonder planning, geen werk. En laat dát nu precies het werk van Harry zijn. Sinds twee jaar versterkt hij ons team bij Foreco als productieplanner. Dankzij hem weten collega’s week in, week uit wat ze te wachten staat.

Timmerman Speeltoestellen Alwin

Opdrachtgevers, maar vóóral de jonge eindgebruikers, staan te springen om het werk van Alwin. Letterlijk en figuurlijk. Als Timmerman bij IJreka maakt hij namelijk de mooiste speeltoestellen. Zoiets vanuit je werk mogen maken is het mooiste wat er is, volgens Alwin. 

Verkoper Speeltoestellen Leon

De ene dag op kantoor bezig met strategie, planning, telefoons en mails beantwoorden. De andere op bezoek bij klanten, zoals campings, gemeentes, zorginstellingen, scholen en hoveniers. Door het hele land vind je speeltoestellen van IJreka terug.

E-commerce Medewerker Thijmen

Thijmens stage bij Foreco zat erop, maar dat betekende - gelukkig - niet het einde van zijn tijd bij ons. We wilden graag dat hij onderdeel bleef van het nieuwe marketingteam. Thijmens rol? Een combinatie van e-commerce en marketing, waarbij hij medeverantwoordelijk is voor alles wat met de websites en vooral webshops te maken heeft.

Contact en open sollicitatie

Mocht je nog een vraag hebben over een vacature? Neem dan gerust contact met ons op. Voor telefonisch contact kan je bellen naar  0529 - 43 15 48Mocht je liever contact opnemen via mail kan je naar vacature@foreco.nl je vraag sturen. Voor meer contact informatie kan je terecht op de contact pagina van onze site. Je kan ook klikken op de onderstaande knop. 

Heb je geen vraag maar kan je niet de vacature vinden die je zocht en ben je er wel van overtuigd dat jij een aanwinst bent voor ons team? In dat geval kan je een mail sturen naar vacature@foreco.nl met een open sollicitatie. Voorzie deze dan van cv en onderbouwde motivatiebrief.

Stagiair Logistiek Jesse

Sinds vorige maand is Jesse met zijn stage bij Foreco begonnen, waar hij vanuit zijn opleiding Logistics Management op Windesheim het transportsysteem onder de loep neemt. Jesse: “Het mooie van deze stage is dat ik echt alle ruimte krijg om deze stage vorm te geven.”

Stagiair Ontwerper Niels

Niels versterkt IJreka sinds vorige maand als stagiair vanuit zijn opleiding Industrieel Product Ontwerper. Hij krijgt niet alleen de kans om speelplaatsen te ontwerpen, ook zijn stage kan hij vormgeven.